CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, April 1, 2012

Novel Melayu Kreatif


Okay yang nih, Rin nak kasi tau kat penulis-penulis baru or senior, kita ada satu lagi laman web yang buka penghantaran e-novel n cerpen ke sebuah blog... N blog tu under KN (Kaki Novel)

Tekan "Novel Melayu Kreatif" untuk ke sana... N bleh hantar karya dekat Link ini...

Dan pembaca-pembaca yang dihormati dan di kasihi sekalian, boleh la pi sana untuk membaca.. Rin suka pi blog sebenarnya sbb kalau p2u, line maktab rin block... x tau nape.. huhu . Kalau nak baca kena pakai broadband... Tpi NMK guna blog ann? Jadi.... Yeay! Nak lepak kat sana!




5 Komen untuk Cik Rin:

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪

kak rin ! nak mintak tolong sikit bole ? teringin nak belajar buat cerpen .. jadi sifu bolee ? first nk tau , kalo buat cerpen kan ade had muke surat nye ke ? brpae byk ehh ? nak sangat ilmu ni .. tengs ye kak rin .. :D

A retarded kitty

Jom lepak sana sesama

miszatie

hey dh lame sgt x singgah blog ni..sek bek x lost kontek tau...:D

rayyan 'Sue

Salam. Hai kak rin saya penulis baru. Karya saya sudah pun disiapkan sepenuhnya. Sekarang saya dah post bab1-9 karya saya di novel melayu kreatif.
Black' Smith bab1-9
http://novelmelayukreatif.com/index.php/karya-kreatif/novel/cinta/item/1288-black-smith
kalau akak ada masa jengah2 lah karya saya. Feedback dari penulis macam akak penting buat saya. Hatap boleh beri tanda sokongan
rayyansue9015@gmail.com

rayyan 'Sue

Salam. Hai kak rin saya penulis baru. Karya saya sudah pun disiapkan sepenuhnya. Sekarang saya dah post bab1-9 karya saya di novel melayu kreatif.
Black' Smith bab1-9
http://novelmelayukreatif.com/index.php/karya-kreatif/novel/cinta/item/1288-black-smith
kalau akak ada masa jengah2 lah karya saya. Feedback dari penulis macam akak penting buat saya. Hatap boleh beri tanda sokongan
rayyansue9015@gmail.com