CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, July 27, 2011

Review untuk e-novel 'Aku Perempuan Itu'




Entah kenapa yerr...
Hot gila crita e-novel ana baca kali ini..
Blog penulis ini siap ada tanda 18SX lagitu..
Tapi ana tak sengaja terbuka blog ini, dan baca. First baca, mak oi... sensetnyerrr...
(takla senset sgt.. rasanya senset lagi Ombak Rindu..-novel kegemaran tue..)

Lepastu check, memang adala sign 18SX.
Jalan penceritaannya sungguh mendebarkan, jadi ana buat keputusan untuk baca dan baca.

APa perasaan ana time baca e-novel ini?

Ada sedih,
Ada takut,
Ada rasa geram,
Terancampun ada jugak.
Ada juga rasa macam nak bunuh si Rifq tu..
Terpikir pulak betulke ada crita macamnih dalam real life. Kalau ada, mesti penghabisan crita sedih~~ Huhu


Kisahnya berkisar kehidupan seorang wanita bernama Amalia yang hidupnya milik seorang lelaki bernama Rifq..

Baca jangan tak baca^^



(cherrrrrr.... Bleh plak promote blog orng len dlm blog sendiri~~Hehehe..)



Rifq and Amalia dalam imaginasi ana macamni tau







Nak url ke?? hihi ^^


Aku Perempuan Itu (Klik aje ^^)





p/s:
Pahitnya hidup,
Tak siapa yang menduga.....



5 Komen untuk Cik Rin:

Wild Cherry

WC pon ikuti enovel ni gak... best kan...

chasiani

bestkan? dah keluar part 15.. dah baca pun...
(erkkk.. rasa dh jadi pemint tegar plak.. ^^)

wida

xdpt la nk msk blog tuh..invited..br je nk layan citer best nih

Anonymous

cm ne truskn bace novel ini..blog die pun x leh masukk..cm ne ea???

Anonymous

Sdih je ble dpt bce smpai bab 2,, nk tau crita full dia 