CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, January 24, 2012

Intro : My Iron Girl, Romantiknya!



Ini cerita mini aje...







Sebenarnya nak buat gak cerita air mata sedih tadi x dapat la... Macam x sesuai pulak... Sebab tu kot cerita 'Menghulur Kekasih Hati' belum ade feel nak buat. *mood kena sedih*


My Iron Girl, Romantiknya! Berkisar kehidupan remaja yang baru menginjak dewasa. Dan amaran ye, cerita ni tak banyak konflik atau mungkin tak de konflik langsung. Saya tulis suka-suka tanpa ada lakaran dan perancangan. Macam komedi-komedi jiwa-jiwa la kut ...
Jadi cerita ni mungkin tak best ... Sorry.. (Awal-2 mintak maaf sbb takut ada yg tak puas hati baca cerita poyo)
And ada certain part mungkin langsung x logik . (lebih failed dari cerita Izrianni Marria)


Bunyinya macam teruk & tak best kan? Hi hi. Tapi takpe.. tak bace pun tak pe... Nanti kalau paksa diri baca jugak, gerenti menyampah tahap babun . Eheheherr...

So far masih blurr x de perancangan nak letak nama siapa .



Genre ringan + x logik = ........ Infinity.......



7 Komen untuk Cik Rin:

zeehan

hahah jgn la rendah diri sgt. be true to yourself :)

RinsyaRyc

zeehan - kan ? by my self...

tu la takut nanti ada yg terus kutuk, awal-2 bagi tau cite ni x mcm yg dorng expect . bahasa yg digunakan pun mungkin agak kasar .. ha ha

thanks ek .. hi hi.. <3 Syg awak..

zawani mukhtar

awk sye suker ar cerita ringan2 ni, happy jer. cerita bnyk konflik nanti stress....

nim

rin, tulis je, kalau tak best nnt saya bebel panjang2 hehe :D

teruskan menulis idea anda ya! chaiyok!!!!

RinsyaRyc

Zawani - Hik2 .. Mana la tau orang jadi rimas ... takot lak saya .. gegege.. TQ ya.. hi hi .

RinsyaRyc

nim - bhahaha.. da ada ati nak membebel la tu ... ekceli heroin kali ini agak 'buruk perangai' jugak . n hero ada dua . hi hi...

shaberry1437

i follow you... follow me back okey... nice blog ! superb!